Inilah Saya...!

Bismillahirrahmairrahim. Dengan nama allah yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang


Belog ini ditubuhkan atas dasar cinta dan cakna Inche Penulis terhadap keamanan dunia yang sedang dilanda raksaksa gorgon. Eh..

Ulang semula.

Belog ini dimulakan dan ditubuhkan atas perasaan Inche Penulis untuk berkongsi tip-tip untuk menjadi sihat indah dan bahagia. Ok baru betul dan sedap bunyinya.

Irwan Lee, merupakan nama pena yang lebih mesra alam dan lebih bergaya, merasakan satu keperluan untuk dia berkongsi dengan makhluk di luar sana mengenai rahsia-rahsia semulajadi untuk kekal sihat dan bahagia. Segala perkongsian Inche penulis adalah berdasarkan pengalaman peribadi dan rakan akrabnya dan juga hasil daripada kajian amatur dirinya sendiri.

Satu fakta yang tidak lagi menjadi rahsia adalah Inche penulis telah mengenali Shaklee apabila terlihat satu objek berbentuk botol gemuk berwarna biru ungu bertulisan "ESP" di atas peti ais kakaknya. Lalu inche penulis bertanya apakah gerangan benda misteri tersebut. Lalu diberi jawapan ''Rahsia...." Ada jugak nanti yang nak kena cubit. (**'') Selepas diselidik rupanya itulah rahsia kulit kakak Inche penulis licin putih gebu. Kejadian aneh ini tidak berhenti setakat itu sahaja, Inche penulis juga menjadi pengguna Shaklee untuk mengatasi cabaran hidung berair bersumbat bersin resdung yang dialaminya sejak dahulu kala. Walaupun wajah Inche penulis hensem tapi hidung berair tiada gunanya. Kini Inche penulis telah jatuh cinta akan Shaklee selepas mendapati kehenseman dirinya semakin terserlah. Walaweh....

Kini, Inche penulis melangkah ke new era dengan Shaklee. Inche penulis ingin berkongsi dengan semua makhluk di luar sana betapa hebat dan berkesannya Shaklee. Sharing is caring...!

Jana pendapatan tambahan secara sambilan atau sepenuh masa di hujung jari anda!

Kepada semua pembaca, anda sebenarnya boleh menjana pendapatan tambahan melalui Shaklee. Ini adalah realiti yang dialami oleh Inche penulis sendiri. Inche penulis sangat teruja selepas mendaftar menjadi ahli, Shaklee telah membayar BONUS kepada Inche penulis. Ini menambahkan lagi semangat keterujaan Inche penulis untuk berkongsi pengalaman dirinya sendiri. Sungguh cool bukan?

Modal berapa Inche Penulis? RM 10,000 kah?

Anda rasa berapa? Inche Penulis dulu mendaftar ahli hanyalah sebanyak RM80.00 untuk Semenanjung dan RM90.00 untuk Sabah dan Sarawak. Tidak perlu berhabis ribuan ringgit untuk simpan stok anda di rumah kerana semua stok adalah dibawah pengurusan Shaklee Malaysia. Lainlah sekiranya anda ingin buka kedai di rumah.

Inilah Family Shaklee Saya yang Osem!



Semua dilatih, diajar,dibimbing menjadi supersaiya. Hebat bukan...? (^^,)//


Apa langkah seterusnya? Jom Daftar!


Anda boleh daftar melalui 2 cara :

1) Daftar ahli secara online
Cara mudah untuk daftar adalah dengan "click" link di atas. Inche penulis akan uruskan segalanya. Peace.

2) Jika anda daftar sendiri, sila lah pergi ke cawangan-cawangan Shaklee berhampiran berdekatan. Anda akan memerlukan ID inche penulis ( ID : 1211492) untuk mendaftar.

Klik untuk mengetahui cawangan Shaklee seluruh Malaysia



Sebarang kemusykilan boleh dipanjangkan kepada saya di 011-27059209









No comments:

Post a Comment